Bij SHD geloven we

in de kracht van werk.

SHD zorgt ervoor dat jij op je werk het beste uit jezelf haalt. Werk is belangrijk, je ontwikkelt er allerlei vaardigheden door en je verdient er bovendien je boterham mee.

 

SHD zorgt ervoor dat je een baan krijgt waarin je helemaal opbloeit. Ben je niet meer tevreden met je huidige baan? SHD helpt je door samen je loopbaan te bekijken en op zoek te gaan naar een betere nieuwe baan. Heb je geen werk? SHD gaat mét jou op zoek naar de beste manier om een leuke baan te krijgen.

Solicitatietraining

Jezelf krachtig leren profileren.

Jezelf optimaal  voorbereiden en beter leren presenteren bij een solicitatie.

Taalcursus

Kennis & praktijk.

Spreek en schrijf je slecht Nederlands maar heb je goede technische kennis, dan is een taalcursus van SHD geschikt voor jou.

Outplacement

Een nieuwe werkgever.

SHD helpt om jouw toekomst proactief vorm te geven, ondersteunt bij je sollicitatievaardigheden, beroepskeuze, werkervaring en jobhunting.

Re-integratie

Begeleiding naar werk.

Hulp nodig bij het zoeken van een baan, het behouden van je baan of wil je juist van baan veranderen? Met een traject van SHD kom je verder!

Mediation

Hulp bij arbeidsconflicten.

Heb je een conflict met je werkgever en kom je er niet uit door met elkaar te praten, dan kan bemiddeling via een mediator van SHD een oplossing zijn.

De kracht van mensen

ONZE SPECIALISTEN

Bert van Heeswijk

Eigenaar

Monique Heuvers

Managementassistent